Dragi dijaki

Projekt “Pozor!Ni za okolje.” razpisuje natečaj OKRASKI IZ ODPADNIH MATERIALOV.
Organizator natečaja izdelovanja novoletnih okraskov iz odpadnih materialov je Goodyear Dunlop Sava Tires d. o. o. iz Kranja. Natečaj poteka od 5. 12. 2011 do vključno 19. 12. 2011 po gorenjskih srednjih šolah, ki sodelujejo v kampanji Pozor!ni za okolje.

 

 Namen nagradne igre je osveščanje dijakov o ponovni rabi odpadkov. V natečaju sodelujejo dijaki sodelujočih srednjih šol, ki izdelujejo novoletne okraske iz odpadnih materialov. Dijaki pri izdelovanju novoletnih okraskov uporabijo domišljijo, edini pogoj je, da je pretežni del okraska izdelan iz odpadnih elementov.

Sodelujoči dijaki svoj izdelek fotografirajo in fotografijo s pripisom imena in priimka ter polnim nazivom šole objavijo na Zidu (Wall-u) Facebook strani kampanje Pozor!ni za okolje na naslovu www.facebook.com/pozorni.za.okolje ali pošljejo na naslov anja_komatar@goodyear.com.

Fotografije, poslane prek elektronske pošte, bomo naknadno objavili na Facebook strani. V natečaju bodo sodelovali vsi izdelki, katerih fotografije z zahtevanimi podatki bodo prispele oz. bodo objavljene do vključno 19. 12. 2011. Število klikov na Like/Všeč mi je pri posamezni fotografiji na Zidu Facebook strani Pozor!ni za okolje ne bo vplivalo na izbor najlepših izdelkov po izboru komisije.

Organizator bo fotografije izdelkov z začetnicami imena in priimka ter nazivom šole objavil tudi na spletnem mestu Goodyear Dunlop Sava Tires (http://www.sava-tires.si/druzbena_odgovornost/ pozor-ni_za_okolje/).

Tričlanska komisija predstavnika organizatorja bo v tednu po zaključku natečaja, najkasneje do 21. 12. 2011 izbrala pet najlepših in izvirnih izdelkov. Organizator bo pet najlepših okraskov nagradil s praktičnimi simboličnimi nagradami, ki jih bo v tednu po izboru najlepših izdelkov predal profesorici – koordinatorici kampanje Pozor!ni za okolje. Koordinatorica kampanje bo nagrado osebno predala nagrajenemu dijaku.

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrada ni prenosljiva, menjava nagrad ni mogoča. Pritožbe in reklamacije v zvezi z natečajem lahko sodelujoči dijaki pošljejo na naslov anja_komatar@goodyear.com.

veliko uspehov pri ustvarjalnosti vam želiva profesorici

Irena Oblak in Natalija Bohinc

Dostopnost