1- zlati maturantkiV sredo, 18. 9. 2013, je bil na naši gimnaziji sprejem maturantov generacije 2013 in njihovih staršev.

Na prireditvi smo podelili srebni znak Gimnazije Jesenice zlatima maturantkama Zali Konda in Tini Klinar ter dijaku 4. B razreda Jušu Kosmaču za odlične rezultate na srednješolskih tekmovanjih iz znanj in športa ter uvrstitev v ekipo, ki je Slovenijo zastopala na Srednjeevropski matematični olimpijadi na Madžarskem.

Zlati znak Gimnazije Jesenice je za pomemben prispevek k uveljavitvi Gimnazije Jesenice v ožjem in širšem družbenem prostoru ter s tem k razvoju pedagoške prakse in teorije, k razvoju kvalitete izobraževanja in k humanizaciji odnosov v šolstvu prejela Tatjana Sitar, prof..

Na prireditvi, ki jo je pripravila Darja Črv-Štepec, prof., so v  kulturnem programu  sodelovali dijaki naše gimnazije pod mentorstvom Marije Palovšnik, prof. in Katje Pavlič Josifov,prof..

Prireditve  se je poleg maturantov, staršev in zaposlenih Gimnazije Jesenice udeležila predstojnica Zavoda RS za šolstvo, enote Kranj, dr. Nataša Potočnik ter župani in podžupani občin od koder prihajajo naši dijaki.

 

1-4A 2-4B 3-4E 4-4
2- zlati z zupanom 08- jus kosmac 10- tatjana tatjana sitar
02- zbor1 04- ples 09- skec  05- zlati maturantki
01- zbor2 03- gostje

Dostopnost