novo gimjesV ponedeljek, 23.12.2013 ob 12.30 bo v veliki telovadnici proslava ob državnem prazniku, Dnevu samostojnosti. Na proslavi bodo kot gostje nastopili učenci Glasbene šole Jesenice.

Bliža se božično-novoletni čas, zato vam bodo dijaki 3. letnikov v torek 24. 12. 2013 pripravili popestritev zadnjih  šolskih ur.

Prvo šolsko uro bo pouk potekal po urniku, drugo uro pa bo razredna ura v učilnici, kjer imate to uro sicer pouk in hkrati tudi malico. Dežurni dijaki zberejo dijaške izkaznice dijakov, ki bodo naročeni na malico in poskrbijo za evidentiranje v razdelilnici, kjer bodo prevzeli hladno malico in vreče za ločeno zbiranje odpadkov. Dežurni dijaki v 1. in 2. letnikih prevzamejo malico med 8.10 in 8.20, v 3. in 4. letnikih pa med 8.25 in 8.35.  Dežurni dijaki morajo po malici zbrane odpadke stresti v zabojnike pred šolo, kjer jim bo pomagal hišnik.

Po končani razredni uri, ob 9. 20 se vsi zberemo v veliki telovadnici, kjer se bo odvijala prireditev. Šolo bomo zaklenili ob 8. 30, prav tako opozarjamo vse dijake, da je prinašanje in uporaba opojnih substanc v šolske prostore prepovedana. Udeležba je za vse dijake obvezna. Prireditev se bo zaključila do 10.35.

                                                                                             

                                                                                                                     Ravnateljica: mag. Lidija Dornig

Dostopnost