puzzleSobota, 5. april, ob 9. uri, 8 pedagoških ur, prijave do srede, 2. aprila!
Z igro lahko zadovoljujemo naše potrebe po znanju, ustvarjalnosti in sodelovanju, hkrati pa se učimo in nadgrajujemo naše sposobnosti in znanja, razvijamo tekmovalnost in vztrajnost….

V končni fazi se soočamo z našimi čustvi, ki prihajajo na plan skozi doživljanje igre. Tekom usposabljanja udeleženci spoznajo teoretično ozadje uporabe iger in drugih dinamičnih metod, ter praktično preizkusijo veliko število iger, ki jim bodo v prihodnje prišle prav pri delu z različnimi skupinami.
Spoznajo različne igre, namen iger in kako lahko kar najbolje uporabimo igro za učinkovitejše učenje in usposabljanje. Namenjen je mladim, ki želite svoja druženja narediti bolj zabavna, animatorjem, mladinskim voditeljem… Okvirna vsebina: zgodovina in razvoj iger, klasifikacija iger, skupina in njeno ‘valovanje’, animacija v različnih skupinah, ‘jaz kot voditelj’, drobne modrosti vodenja.
Tečaj vodijo izkušeni trenerji Mladinske akademije Mladinskega ceha. Vsak udeleženec prejme gradivo in potrdilo, ter vpis v neformalni indeks Nefiks, dijakom pa se ure upoštevajo tudi za ure obveznih izbirnih vsebin (OIV). Udeležba je brezplačna za vse, ki boste v okviru dejavnosti oz. programov našega centra opravili enako število prostovoljnih ur.
Prijave do srede, 2. aprila 2014 oziroma do zasedbe prostih mest: pokliči na 5884 680/681, piši na mail: mcj-info@siol.net ali pa se oglasi v MCJ!

Dodatne informacije lahko dobite v knjižnici. Potrebne informacije in prijavnico sem vam poslala tudi na vaše elektronske naslove.
Milena Gerbec, prof.

Dostopnost