cernOdhod: 11. 10. 2014 ob 23.00 uri izza Gledališča Toneta Čufarja

 

Vodnik: predvidoma g. Srdjan Cvjetović.
Hotel: APART CITY ANNEMASE CENTRE PAYS DE GENEVE 3*,  2 allée François Truffaut (rue du Chablais), 74100 Annemasse, Tel. +33 (0) 4 56 58 97 51 
Opozorilo: NA ZAHTEVO HOTELA JE OB PRIHODU V HOTEL POTREBEN POLOG KAVCIJE V VIŠINI 15€. Vračilo ob odhodu iz hotela v primeru, da ni bila hotelu povzročena nobena škoda. Plačilo kavcije na licu mesta.
 
Predviden povratek: torek, 14. oktober 2014 v jutranjih urah (ta dan ste pouka prosti)

 
NEKAJ KORISTNIH NAPOTKOV:
●  Ne pozabite veljavnih slovenskih potnih dokumentov (osebna izkaznica ali potni list).
● Temperature so na relaciji  v tem letnem času podobne kot pri nas. Priporočamo, da na  pot 
vzamete toplejša,  udobna oblačila in obutev, primerno za jesensko vreme. Ne pozabite dežnikov in vetrovk. Vreme pred odhodom lahko preverite na:
http://www.accuweather.com/sr/ch/geneva/313082/weather-forecast/313082
● Storitev v hotelu je na osnovi nočitve z zajtrkom, večerja pa bo organizirana ob prihodu v Annemase v restavraciji. Prav tako se boste sproti lahko odločali za dodatne obroke. 
Vodnik  Vam bo svetoval najboljše možnosti. Cena kosila v samopostrežni restavraciji inštituta v Cernu je okrog 14 švicarskih frankov (pribl. 10€). Plačilo je v gotovini na licu mesta v švicarskih frankih ali evrih. Zaradi slabega menjalnega tečaja v Švici priporočamo, da imate švicarske franke s seboj. Cena obroka v Italiji, na postajališčih na avtocesti, od 8€ dalje.
● Kljub temu, da morda o tem pred potjo ne razmišljamo, ne bo odveč skrb za vaše osebne stvari in prtljago. Pazite  predvsem na denar in potne dokumente.

Učitelji spremljevalci: mag. Lidija Dornig, Matej Erjavec, prof. in Marko Kikelj, prof.
Dostopnost