Božično-novoletni bazar bo v torek, 13. 12. 2016, od 11.00 do 16.00 na Trgu Toneta Čufarja. To je priložnost za druženje dijakov, učiteljev, staršev in način, da pokažete kaj vse lahko sami naredite.
Prosimo vas, da vsak od vas prispeva vsaj en izdelek. Lahko prinesete, kar želite.
Bazar_06Denar, ki ga bomo zbrali s prodajo vaših izdelkov, bomo dali v šolski sklad.
Z njim bomo pomagali dijakom iz socialno šibkih družin, da se bodo tudi oni lahko udeležili šolskih ekskurzij ali drugih dejavnosti.

Vabimo vas, da se odločite in res prispevate svoje izdelke. To so lahko igrače, lutke, božični, novoletni in drugi okraski, voščilnice, nakit, izdelki iz voska, blaga, lesa in drugih materialov. Izbira je vaša. Ponudili jih boste (bomo) lahko na različnih lokacijah.

Lahko prispevate tudi različno doma narejeno pecivo in druge slaščice. Obiskovalci se bodo z veseljem za trenutek ustavili, poskusili ter kupili vaše dobrote.

Na božično novoletnem bazarju se boste lahko tudi družili na ustvarjalni delavnici, kjer boste izdelovali  adventne venčke, šivali izdelke iz filca, izdelovali izdelke iz plastike in papirja ter drugih materialov. Če boste sodelovali na delavnici, mi sporočite na elektronski naslov milena.gerbec@gmail.com Prosimo vas, da material prinesete s seboj. Hvala. Mentorica bo ga. Iva Legat.

Bazar_33 Bazar_37

Bazar_17 Bazar_29

Bazar_32 Bazar_m127

Bazar_34 Bazar_39

Ponudba na božičnem bazarju:

  • mila in kreme iz šolskega laboratorija (profesorica Natalija Bohinc Zaveljcina)
  • peka palačink (profesorica Ana Miler)
  • božični čaj (ga. Marijana Markelj)
  • modni dodatki in drugi izdelki (ga. Iva Legat)
  • voščilnice in glineni obeski (profesorica Sonja Janša Gazič)
  • drugo – ideje so dobrodošle

Vse dodatne informacije lahko dobite v knjižnici.

Milena Gerbec, prof.

Dostopnost