V soboto, 13. 10 2018, bodo v Kulturnem hramu na Koroški Beli, Cankarjeva 17,  organizirane GLEDALIŠKE DELAVNICE.

Namenjene so vsem, ki se boste tudi letos prijavili na dramski festival.  Z njimi boste pridobili različna znanja in spretnosti.
Delavnice bodo potekale po naslednjem razporedu:

9.00 – 10.30 –  PETER MILITAREV: KAJ MORA REŽISER ZAČETNIK VEDETI
11.00 -13.00 –  VID KLEMENC: GLEDALIŠKA IGRA, GOVOR, IMPROVIZACIJA
13.30 – 15.00 – GREGOR ČUŠIN: DRAMSKO BESEDILO – KAKO SE GA LOTITI

Zaradi lažje organizacije so potrebne prijave. Možno se je prijaviti na vse delavnice ali pa le na eno, ki vas najbolj zanima.
Če boste pokazali dovolj navdušenja, je v načrtu tudi nadaljevanje, ki bo potekalo v soboto, 20. 10. 2018 po istem razporedu oziroma dogovoru.
Prisotnost na delavnicah se vam bo že štela v vsoto ur OIV, ki jih lahko pridobite s sodelovanjem na festivalu. Letos se bodo različne aktivnosti sodelujočih vrednotile glede na vložen večji ali manjši doprinos k razredni predstavi.

In še:

Dramski festival je bil izbran kot dejavnost, ki najbolj podpira karierni razvoj dijakov in omogoča razvijanje individualnih talentov, zato je letos tudi finančno podprt s strani projekta SKOZ.
Da bomo/boste ta sredstva lahko koristili, pa se morate vsi sodelujoči dijaki OBVEZNO prijaviti  na Dramski festival preko platforme https://platforma.skoz.si.
Prosim, da to navodilo dosledno upoštevate.

Pripravil/a   :

Marija Palovšnik
Tina Mulec                                                                                                             Ravnateljica:
mag. Lidija Dornig

 

 

1.a 2.a 3.a 4.a
1.b 2.b 3.b 4.b
1.c 2.c 3.š 4.c
1.š 2.š 4.š

 

Dostopnost