Dijaki tretjih letnikov so zapisali: unvergesslich, fenomenal, interessant, historisch, toll, anders, fantastisch, odlično, zabavno, prekratko.

Dijakinja in dijak 4. letnika pa sta zapisala:
Izlet v Berlin mi je bil zelo všeč. Samo mesto me je očaralo s svojim sprejemanjem raznolikosti in svojo ulično umetnostjo. Med zanimivostmi, ki smo si jih ogledali, so me najbolj navdušile: East Side Gallery, ogled kratke prezentacije, kakšno je bilo življenje v času po vojni in kje je potekal Berlinski zid ter območje galerij. Z ekskurzijo sem bila zelo zadovoljna, ker smo v tako kratkem času videli res veliko in začutili pravi utrip mesta. Tudi organizacija se mi je zdela izvrstna. (Ajda Požek)

Izlet v Berlin mi je bil zelo všeč. Bilo je dobro organizirano in tudi izvedeno. Vreme nam je bilo naklonjeno, bilo je sončno in toplo. Zanimiv mi je bil ogled prezentacije/filma o Berlinskem zidu, prav tako mi je bil lep sprehod ob zidu. Izvedeli smo veliko novih informacij in zanimivosti. Všeč mi je bilo tudi, ker je bilo dovolj prostega časa, da smo se lahko sprehodili po mestu, poskusili currywurst in …. Nastanitev v hotelu je bila dobra in kvalitetna. (Jaka Dolžan)

Odšli smo zvečer 4. oktobra in se vrnili zjutraj 7. oktobra. Vreme čudovito, dijaki prijetni, vodič (Matjaž) kot vedno odličen. Cena naše ekskurzije: 166,78 evra + 2,80 metro in 7,50 vstopnina v muzej Check Point Charlie. (Dijaki lahko plačajo v štirih obrokih).

Čeprav nama je s kolegico Milico Kos Tancar že vse znano, sva z veseljem skupaj z dijaki prisluhnili utripu mest nekoč in danes.

 

Vodja ekskurzije: Darja Črv-Štepec

Dostopnost