Vsi vemo, kako pester in vesel je zadnji mesec v letu. Prav je, da se imamo lepo in poskrbimo za svojo srečo, prav pa je tudi, da pomislimo na druge, ki jim ni tako toplo pri srcu in ki so pomoči potrebni.

Zelo uspešno smo izpeljali praznični bazar in božični koncert ter sodelovali na prazničnih dogodkih v okviru Občine Jesenice (stojnica na tržnici ter stojnica v okviru sprevoda športnikov z baklami), kjer smo zbirali finančna sredstva za naš šolski sklad. Na šoli je delovala tudi Božičkova pošta, preko katere so dijaki in zaposleni lahko poslali želje in misli drugim in tako prispevali za šolski sklad.
Obiskali smo tudi domove ostarelih na Jesenicah, v Bohinju in Kranjski gori ter polepšali dan vsem oskrbovancem s piškotki in glasbenimi nastopi.
Zbirali smo topla oblačila, hrano, osnovno kozmetiko, igrače in šolske potrebščine. Zbrali smo za poln kombi! Vse smo namenili materinskim domovom in varnim hišam CSD, ki take stvari zelo potrebujejo. Velika zahvala gre vsem zaposlenim in dijakom, ki so se tako potrudili. Pokazali smo, da nam je mar in da nam ni vseeno za druge.

 

 

Dostopnost