Bergelj3V sredo, 13. maja 2012, so dijaki Gimnazije Jesenice razveselili  starejše občane v Domu upokojencev dr. Franceta Berglja Jesenice s krajšim kulturno-umetniškim nastopom.

Upokojence so zabavali mladi glasbeniki s klarineti, kitarami in harmoniko. Med glasbenimi točkami so lahko uživali v žonglerskih spretnostih. Zaradi prostorske omejenosti pa so si ogledali spretnosti naše akrobatske skupine Leteči medvedki žal samo na posnetku. Dobra volja je premagala varovance do te mere, da so tudi sami zapeli. Preživeli so nekaj čudovitih trenutkov, ki jih ne bodo kmalu pozabili. Na koncu je sledila skromna pogostitev za nastopajoče. Dijaki so se vrnili k pouku s pozitivnimi vtisi, dobrim občutkom in zadovoljnih obrazov. Vesele urice bomo še ponovili naslednje šolsko leto, saj se zavedamo, kako se starostniki v domu razveselijo vsake naše pozornosti, kar tudi nam veliko pomeni.

Bergelj1

Bergelj2

Bergelj4

Bergelj5

V okviru tedna vseživljenjskega učenja TVU so naši dijaki poslikali fasado garaž. Idejni vodja poslikave je bil Jan Novak iz 3.e.

Bergelj__0 Bergelj__1 Bergelj__2 Bergelj__3 Bergelj__4

Dostopnost