Med letošnjimi  dobitniki zlatih priznanj MEPI je tudi šest dijakov, ki so v času šolanja na naši gimnaziji osvojili to priznanje, in sicer:

  • maturanti Luka Kambič, 4. A, Matija Legat, 4. A, Žana Križanič, 4. B (mentorica Andreja Kosem-Dvoršak)
  • in bivši dijaki naše gimnazije Lenart Dolar, Luka Prezelj in Blaž Žerjav Jereb (mentorica Katarina Trontelj)

Z mentorico Katarino Trontelj in  ravnateljico, mag. Lidijo Dornig, so se dobitniki zlatega priznanja v torek, 4. 9. 2018, udeležili sprejema pri  predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahorju.

Iskrene čestitke  dobitnikom zlatega priznanja in mentoricama!

Spoštovani!

Najlepše se vam zahvaljujemo za udeležbo na sprejemu prejemnikov zlatega priznanja MEPI pri predsedniku Republike Slovenije, ki je potekala v torek, 4. septembra 2018, v Veliki dvorani Predsedniške palače.
Sprejem je bil namenjen mladim, ki so pogumno premagovali izzive z vašo pomočjo in s svojo vztrajnostjo ter predanostjo prišli do zaključka svoje MEPI zgodbe. A zagotovo ne do zaključka MEPI življenjskega stila, ki se je dodobra prepletel z vsakdanom marsikoga od nas.
Najlepše se vam zahvaljujemo, da ste bili del še zadnjega dejanja te čudovite zgodbe, za katero smo prepričani, da bo, tako kot njim, tudi vam za venomer ostala v spominu.
Ker se zavedamo dragocenosti takšnih trenutkov, je bilo na sprejemu več nadobudnih objektivov, ki so ujeli vse te enkratne trenutke.  Do spletne galerije programa MEPI, kjer smo naložili slike v album Sprejem zlatih Mepijevcev pri Predsedniku RS (4.9.2018) Borutu Pahorju, do katerega lahko dostopate preko naslednje povezave: https://www.flickr.com/photos/programmepi/albums/72157699401985541.
Prav tako pa je Slovenska tiskovna agencija naložila digitalne fotografije za ogled in spletni nakup. Na voljo so na spletnem naslovu http://foto.sta.si/#!a/78366.
Ob tej priložnosti se vam želimo zahvaliti za vaše dosedanje sodelovanje v programu, s katerim ste mladim omogočili polno nepozabnih doživetij in izkušenj. Zavedamo se, da brez vaše predanosti program ne bi obstajal, zato se vam za vašo neumorno zavzetost iz srca zahvaljujemo!

Lepo pozdravljeni,
Nacionalni urad

Dostopnost