1. januarja 2019 smo preživeli prelep večer na že šestem dobrodelnem koncertu Sprostite dobroto v sebi. Dvorana gledališča je bila polna.

Najlepša hvala Aleks Novković,  Pii Soklič in 3. b za  organizacijo in izvedbo prireditve ter lepo sceno. Lei Žemlja in Manji Jakopič hvala za prijazen sprejem obiskovalcev.

Zahvaljujem se tudi Urbanu Koložvariju in Maja Mušić za vodenje prireditve.

Najlepša hvala vsem nastopajočim: pevskemu zboru Gimnazije Jesenice, Manci Bertoncelj za poezijo, Barbari Klinar, Matiju Joštu Čušinu, Evi Maier, Matevžu Pintarju, Domnu Mirtiču Dolencu, Maši Tancar, Nataliji Šmitran ter Manci Povšin in Jožetu Petku za vse odigrane skladbe, odpete pesmi ter Ivani Tušek za plesno točko.

Najlepša hvala tudi našim nekdanjim dijakom, ki se vedno odzovejo vabilu in nastopijo na prireditvi: Primožu Mirtiču Dolencu in Gajst`n bandu, Sabini Kovačević, Alji Wolte Sula in Andražu Kalanu ter Klemenu Kelihu.

Hvala obiskovalcem za prijetno druženje in prostovoljne prispevke.

Izkupiček od prostovoljnih prispevkov smo dali v šolski sklad. S temi sredstvi bomo omogočili vključitev v šolske dejavnosti tudi dijakom iz socialno šibkejših družin, ki se jih zaradi finančne stiske sicer ne bi mogli udeležiti. Hvala.

Vidimo se prihodnje leto.

 Milena Gerbec

foto: Pia Soklič, 3.b

Dostopnost