V sredo, 15. 5. 2019, smo se 4 dekleta iz 1. B in 1. C odpravile v Ljubljano  na MEPI VIP dogodek ‘Urbano pleme – pripravljeni na svet’ in srečanje z princem Edwardom, grofom Wesseškim, ki je obiskal Slovenijo v okviru slovensko-britanskega prijateljstva. Princ Edward in predsednik Pahor sta se srečala z več kot 200 mladimi, ki so pripravili delavnice na številnih področjih, se seznanila z veščinami, ki so se jih mladi najbolj priučili in izvedela, kaj jim program dejansko prinaša. Skupaj z njimi sta tudi posadila drevo prijateljstva.

V Čolnarni v Tivoliju so potekale različne delavnice: likovna delavnica teambuilding, kemijska delavnica, delavnica postopkov oživljanja ipd. Najbolj mi je bila všeč teambuilding delavnica, saj smo v čimkrajšem času morali opraviti različne izzive. V skupini smo morali delovati enotno in poslušati drug drugega, da smo prišli do prave rešitve.

Še posebej nas je navdušil obisk princa Edwarda, saj je bil zelo prijazen in se ni bal umazati čevljev z blatom, ko nas je prišel pozdravit in povprašat, kaj ustvarjamo.

Iza Jensko, 1. C

 

 

Dostopnost